ТОП-5 видів суші і ролів, які 100% сподобаються

Суші, які раніше полюбляли лише у східних країнах, де морепродукти активно використовують для рецептів смачних страв, сьогодні перетворились у смачний і популярний делікатес. Спробуємо дати власну оцінку різновидам суші, які є найбільш популярними. Ці різновиди суші у Чернівцях можна замовити на сайті сервісу доставки піци «LA П’ЄЦ». На цій сторінці можна переглянути весь асортимент доступних видів суші. А крім того дізнатись про форму оплати і умови безоплатної доставки.

Філадельфія/Каліфорнія

Назва цього виду суші вказує на різницю, щодо застосування видів зовнішнього обвалування:

  • Каліфорнія – це суші із верхнім шаром де є шматочок смачного лосося;
  • Філадельфія – вид суші, де обваловують верхній шар ікрою риби.

Основа такого суші – традиційний рис. Саме суміш рибного смаку лосося чи ікринок і рису і є основною частиною смакового міксу суші «Філадельфія/Каліфорнія». Замовити такий вид суші можна на сайті https://la.ua/chernivtsy/sushi/. Тут можна також замовити і різні версії таких видів суші, включно з креветками чи тунцем.

Аляска

Назва суші або ролів «Аляска» означає суміш традиційної рисової начинки та крабового м’яса із пікантним кунжутом. Назва походить від американських ресторанів, де саме і вирішили назвати цей вид популярної східної страви на честь найпівнічнішого штату США, де дуже люблять м’ясо крабів.

Канада

Це – справжня смакота, яку готують як рол, хоча дехто вважає, що це власне різновид суші. Все через те, що його можна виготовляти як «бутерброд». Але більше смакує такий вид закуски саме у вигляді загорнутого ролу. У ньому сполучають:

  • шматочок лосося;
  • свіжий огірок;
  • вершковий сир;

Звісно, що як основу застосовують водорості норі. Іноді використовують варіації сиру та овочів.

Темпура

Це незвичайний для нашої кухні, але достатньо традиційний вид суші-ролів для японської чи китайської кухні. Темпура складається із ролу, що готують із будь-якого варіанту начинки, який обсмажують у клярі. Тоді їжа стає гарячою і має скоринку, яка не тільки смакує, але і апетитно хрумтить.

Найцікавіше те, що японці чи китайці або жителі Гонконгу не люблять такі «європеїзовані» суші чи роли. Вони вважають такі смачні для нас блюда, адаптованою до смаків середньостатистичного жителя Європи чи Америки власне європейською кухнею. Справжні знавці східних суші віддають перевагу нігірі – суміші рису та сирої, просоченої спеціальним соусом і маринадом, риби. Не менш популярні різновиди суші із сирим лососем або огірком. Всі ці інгредієнти не готують підігрівом чи іншим видом теплової обробки. Єдине, що використовують для підготовки до ролів і суші для сирої начинки – спеціальні види маринадів. Саме у них секрет смаку та безпечності споживання напівсирих чи зовсім сирих продуктів, які є основним інгредієнтом суші.